I made this widget at MyFlashFetish.com.

Siapa calon next chairman?

Monday, January 4, 2010

Laporan hari pertama - aktiviti 'lmasukkan tuttt dlm lubang'

Sambungan....


Laporan aktiviti selepas aktiiti make over...


Setelah pecah perut menyaksikan aksi-aksi model terlampau...maka aktiviti seterusnya adalah memasukkan batang pen ke dalam 'lubang' ...heheheh actully aktivti ni ada sedikit lucah sikit ye...


Walaupun aktiviti ini dijalankan lewat malam, lebih kurang jam 1pagi baru bermula...namun semuanya masih bersemangat ingin 'shooting' ke dalam lubang...


Cara permainan ini adalah si suami dikehendaki mengikat batang pen sama paras dengan tuttttt sambil matanya ditutup. manakala si isteri dikehendaki memberi arahan kepada suami supaya dapat memasukkan pen tesebut kedalam lubang dengan masa yang terpantas....jom layan


hehhehe...buat apa tu mat yie???boleh sengih lagi tu....


hahahha....kam sakit pinggan ke??? aikk muda lagi dah sakit pinggan??



inilah juara untuk game kali ni...hanya mengambil masa 49 saat aje dah terpan#$%...hahahha maklumlah baru 2 minggu kawin..tu yang cepat sangat tu...releks JJ jangan gelojoh sangat



aikkkk...siap shooting lagi tu....tapi apakah hasilnya???


hehhehehe...kesian kat Ana bagi arahan supaya shooting betul2...tapi apakan daya...sampai ke sudah tak jumpa lubang..hahahhaa...banyak lagi kena menuntut ilmu ni...hahahahah...wan pit??? sila turunkan ilmu sikt kat boyo ni...kesian la kat dia...



inilah rupa wan pit tengah meraba-raba mencari lubang...steady aje Nurul mengarahkan wan pit mencarinya...tapi hampeh...mengadu sakit pinggan ..waahahhahaha...tu la lain kali berguru dengan beweng..



mmmm...tengok the profesional couple do it....very steady ...cayalah beweng and ayu


aikkkkk...gambar muse and wife tak ada lah??? kenapa???ooooo this couple tarik diri la...sebabnya lama sangat nak cari lubang tu...tak jumpa-jumpa...last2 giveup...hehhehe...tak pe Nenek kiter semua paham..maklumlah baru kawin...tak expert lagi...tak pe ada masa lagi untuk berusaha..

so keputusannya....
1) Pasangan baru berkahwin Jumali mendahluhi dengan menyiapkan adegan ini dengan terpantas...maklumlah gelojoh...baru kawin tu

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

aktiviti ni selesai lebih kurang jam 2 pagi...aktiviti seterusnya adalah pertandingan memancing ikan...wowwwww hadiahnya adalah RM100 kepada sesiapa yang pertama dapat menaikkan ikan...dan pemenangnya???sendiri tau la ye...jadi tak yah cerita la ye...nanti ada pulak yang kempunan...hehhehehe

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ok akan bersambung untuk aktiviti pada pagi hari kedua...tungguuuu

No comments: