I made this widget at MyFlashFetish.com.

Siapa calon next chairman?

Thursday, December 31, 2009

Duta Sands - Laporan hari Pertama - BBQ & Model Terlampau

Sambungan,

Setelah penat melakukan aktiviti kat pantai...maka malamnya aktiviti seterusnya adalah BBQ...segala persiapan ini disediakan oleh wan pit...antara lauk pauk yang ada adalah, ayam, sotong, ikan dan udang galah...perghhhhhh...sedap wooooo...tapi sayang....gambar tak sempat nak amik...coz hujan...hanya kamera mat yie sahaja yang dapat snap...so gambarnya kena tunggu dari kamera mat yie ye...

semasa BBQ ni banyak cubaan yang telah berlaku..antaranya hujan...tapi nasib baik ada tok bomoh hujan ....hehehhe...dan satu lagi cubaan adalah arang tak cukup...tapi nasib baik ada pencilok yang berjaya mencilok arang ...hehhehe

setelah abis ber BBQ, maka akativiti seterusnya adalah....MAKE OVER untuk geng junior (kena buli...hahahha) aktiviti dilakukan pada jam 12tgh malam....aktiviti tertutup...siap ada wartawan lagi...dan aktiviti ni lah yang paling nak pecah perut....jom layan gambar


antara wartawan yang dipanggil bertugas....wartawan dari channel animal planet...hahahahha


juri yang terlepas....sepatutnya juri nie pun kena make up jugak tapi...sayang partnernya tarik diri...so terlepas la dia...tak pe tunggu next reunion...apa2 hal juri sorang ni masih solo..kalau ada yang berkenan boleh hubungi talian 1300-13-1300...



jeng.....jengg...jeng..
-
-
-
-
-
-
model pertama.....KAM a.k.a kathy

kathy bersama juru makeup nya iaitu farah...



model kedua...MAT YIE a.k.a mak yong....bersama juru make upnya




model ketiga...MUSE ...a.k.a Kak Long yang sarat mengandung


model bersama dgn juru makeupnya...


pewittttttt...model ke empat...JUMALI .. a.k.a Julia


model bersama juru makeup....ijan


aksi manja dari Kathy....auwwwww....tergoda i....dan aksi ni telah membuatkan juri-juri ter'liur'...hhehehe. .kathy dengan gaya menggoda...



lenggok menggoda dari Mak Yong....hati-hati nanti tergelencossss...


alah...mak ...kesiannya...dah sarat mengandung tu...


auwwwww....terdoga iiiii....


possing menggoda model-model terlampau....


model-model bergambar bersama-sama dengan juru make up masing-masing..
-
-
-
dan pemenangnya adalah....
-
-
-
-

tempat pertama : Kathy



Tempat kedua: Mat Yong



Tempat ketiga : Julia



Tempat keempat: Kak Long



Actually semuanya adalah pemenang.....semua peserta ada kelebihan masing-masing ...tapi disebabkan oleh juri tergoda dengan ke'manjaan' yang ditunjukkan oleh kathy...itulah point yang lebih...hehhehe

btw....thanks kepada semua yg sangat2 sporting pada malam tu....


zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

chowwwww....akan bersambung dengan episod aktiviti masuk kan dalam 'lubang'

tungguuuuuu






No comments: