I made this widget at MyFlashFetish.com.

Siapa calon next chairman?

Wednesday, October 28, 2009

Beweng test power...




hehehehe....wan pit demo kena test power macam kawe ni baru betul...

Wednesday, October 21, 2009

Kesungguhan Wan Pit

Wowwww...nampaknya wan pit telah pun bersedia utk menyahut cabaran boyo kali ni....kalau di ikutkan cerita wan pit...boyo tak percaya yg wan pit dah pun beli ngail...dan juga dah practice...tu yg boyo gi buat sportcheck kat umah wan pit...sanggup tu...dan hasilnya...ini lah gambar yg telah di MMS oleh boyo

batang ngail yg baru di beli...akan dirasmikan masa kat kuantan nanti...hehehe...org lain macam mana??

Thursday, October 8, 2009

Reunion edisi Boyo - Bayaran

-
-
Setelah perbincangan diadakan antara Mr. Chairman dengan AJK2.......berikut merupakan maklumat terkini berkenaan dengan Program yg akan kita terjahhhhh....
.
-
-
ini merupakan maklumat muktamad.....confirm program ini akan dilaksanakan walaupun ribut atau petir
-
-
-

Nama program : Reunion edisi Boyo
Tarikh : 25/12/2009 - 27/12/2009 ( 3 hari 2 malam)
Tempat : Duta Sand Beach Resort , Kuantan Pahang

-
-
-
Bayaran : Seperti berikut
-
-


Berkeluarga

(2 Dewasa)

Kanak-kanak (Free)

Bujang

( 1 Dewasa)

Bilik Hotel

(2 malam)

RM 336

RM 168

Makan Tengahari

(25/12/2009)

RM 7

RM 4

Makan Malam (BBQ)

(25/12/2009)

RM 24

RM 12

Sarapan Pagi

(26/12/2009)

RM 4

RM 2

Makan tengahari

(26/12/2009)

RM 24

RM 12

Makan Malam

(26/12/2009)

RM 24

RM 12

Sarapan Pagi

(26/12/2009)

RM 4

RM 2




Bahan –bahan aktiviti

RM 10

RM 5

Hadiah

RM 10

RM 5

Pelbagai (Rencam)

RM 7

RM 3




Jumlah Bayaran Bersih

RM 450

(PER FAMILY)

RM 225

(PER PERSON)

-
-(wan pit aku nak ayam bbq sedap supo nih!!!)

Jadi kepada sesiapa yang telah menyatakan hasrat untuk menyertai program kali ini, perlulah ambil tindakan :
1) Bayaran
Perlu dilakukan secepat mungkin mulai hari ini (09.10.2009). Bayaran boleh dibuat secara penuh atau secaran ansuran (2 kali bayar) kepada mr Boyo.

-
-
Dateline: Sebelum 25/10/2009 Semua keluarga atau bujang wajib membayar separuh dari jumlah keseluruhan Sebelum 1/12/2009 Semua keluarga atau bujang wajib membayar baki bayaran
-
-
2. Bersedia Banyak aktiviti yang menarik bakal dijalankan...pastikan anda mengambil cuti, dan kosongkan jadual anda pada tarikh tersebut -
-

Sekian terima kasih
yang benar
mr boyo


Thursday, October 1, 2009

Perlantikan AJK






tahu kah anda dimanakah ini???

-
-
inilah tempat perjumpaan kiter...pada 25/12/2009

-
-
DUTA SAND BEACH RESORT, KUANTAN


-
-
-
Pengumuman dari Mr Boyo:(copy & paste jer ni)

Ai disini ambo sebagai pemegang mohor reunion ex-logi cadang n nk lantik secara rasmi la ajk hok ambo harap la (org kanan program ni) utk melaksanakan tugas:

1) eweng n ayu: ajk aktiviti n hadiah(paling layak la,duo org ni arap prepare ganas n kreatif)
2) wanpit n bini: ajk makanan ( menu kawe akan list nnt,pengalaman di melaka makanan sedap,hehe)
3)pekan, jaha, muse n tune: pembantu ajk aktiviti
4)fiq n bini: ketua konvoi puak dr kelate
5)matyi n bini: ajk banner
6)kam: ????? ajk kehadiran(bw diri sendiri n bini)

kalu ada sebrg bantahan n komen sila oyk kawe la.

yang benar,

boyo


p/s: (pesanan drp modeator)

1) jika ada komen atau cadangan mengenai aktiviti, hadiah, makanan, dll boleh lah komen dibawah entry ini....senang nak rujuk...(jgn dok tabur berok kokse la....komen dalam entry ni jah)

2) macam mana dengan nama reunion ni???kawe cadangkan wujudkan 1 nama khas untuk reunion ni....kalu sesiapa ada cadangan bolehlah usulkan...senang nak letak dalam banner n baju..

3) sila conformkan kehadiran anda sebelum 7hb serta bilangan yg hadir...
contoh 1) beweng - 3 adult (sore lg bibik), 1 toddler (2y), 1 baby (8 bulan)

*senang weiiii nak pk aktvt gapo....



inilah tempat yang bakal kiter bertarung