I made this widget at MyFlashFetish.com.

Siapa calon next chairman?

Saturday, September 26, 2009

FIrst Meeting - 22.09.09

Seperti yg telah di war war kan pada entry manifesto, first meeting untuk next reunion telah diadakan seperti berikut.....

Tarikh meeting : 22.09.09 (hari raya ke tiga)
Tempat : Rumah mr boyo @ kubang kerian
Masa : 3 - 5pm
yang telah hadir :

1) Mr boyo & family (of course la dia ada...coz buat rumah dio)
2) Nije bepe & wife ( bila la si mamat ni nak boleh anak)
3) Ali pelaka & family ( sungguh berjaya usahawan kita ni....kena belajar petua ni)
4) Fik & family (baru dapat new baby....congrate)
5) Mat yie pele & family ( lamo sungguh dok jupo dengan mat yie pele ni...byk perubahan...terutama tangggg body...kalah boyo tuuuu)
6) Beweng & family ( ahli yg sentiasa bagi komitment)
7) Syahmin & family ( new gang....)

Antara agenda yang telah dibincangkan:
a) next reunion.....semua telah sebulat suara bersetuju untuk buat next reunion pada 25/12/2009 - 26/12/2009 (2 hari 1 malam)....di Duta Sand Beach Resort, Kuantan, Pahang
b) mr chairman akan melantik ajk-ajk ...tunggukan pengumumannya
c) beweng telah bersetuju untuk sponsor baju event pada kali ini....iaitu utk peserta lelaki...baju berkolar, peserta perempuan...baju tak berkolar
d) mr chairman juga telah mengusurkan budjet utk event kali ini
e) tentatif program masih lagi...rahsia....katanya mr chairman

meeting terpaksa ditangguhkan kerana terdapat unsur-unsur ketidakpuasan hati oleh anak-anak kecil (menangis laaaa)

Kepada senarai nama di bawah sila berikan surat tunjuk sebab kenapa tidak hadir meeting....

1) Kam (susah sungguh nak pitas kambing sekor ni....)
2) Muse (katanya gi umah gewe)
3) Jaha (gi pitas gewe...)
4) pekan (tanpa kabar berita)
5) mat din (pun sama tanpa kabar berita)

Mr chairman telah ngepek sebakul di atas ketidak hadiran anda semua....jadi utk menjaga kerebiliti mr chairman...sila beri sebab yg munasabah ye...

P/s: gambar memang banyak diambil...tetapi otw balik jb....kamera masuk air la pulak....jadi sesiapa yg ada ambil gambar masa meeting ini sila email kepada beweng....tq

Thursday, September 10, 2009

Manifesto & Next Program

-
-
jeng...jeng...jeng..
-
-


-
-
Our chairman for coming reunion...
-
-
MR. BOYO
-

-

Berikut merupakan manifesto beliau semasa majlis berbuka puasa:-
-
-
Tarikh cadangan : 25hb December 2009
-
Lokasi cadangan : Duta Sand Beach Resort, Kuantan Pahang
-
Aktiviti cadangan : BBQ, memancing dan lain2
-
Manifesto yg dijanjikan:
-
1. KPD SESIAPA YG BERJAYA MENAIKKAN IKAN YG PERTAMA, AKAN MEMPEROLEHI RM 100 (uplah sikit jadi RM500 ATAU RM1000)

2. MR. BOYO CONFIDENT 200% YG SEMUA GENG LOJI AKAN JOIN PROGRAM NI DISEBABKAN DIA YG JADI CHAIRMAN (kita tunggguuuuuuuuuu)

-
-

BOYO!!!!!!! ANDA ADA MASA LEBIH KURANG 2BULAN SETENGAH JER LAGI UNTUK MENJALANKAN KEMPEN DAN MENUNAIKAN MANIFESTO YO YO OR ANDA ITU.....

P/S: kepada geng loji semua. marilah kita sokong program dan chairman kita kali ni......kalu dok siannnnn diaaaa...........kena mampuh sokmo.....

UPDATE 17.09.09

Yg dah confirm join:
1.Of coz lah chairman & family
2. Beweng & family
3. Wan pit & family
4. Jaha & gewe
5. Muse & tune
6. Ali pelaka & family
7. Kam & family
8. Mat Yie pele & family
9. Fik & family
10. Pekan & gewe



ini lah yg chairman kiter cari...tapi kita tunggu tarikh confirmation la yeee..berapa ramai yg bersungguh nak join

p/s: boyo kalau boleh update sikit program yg bakal dijalankan

salah satu program yg boyo akan buat adalah fear factor...so dia kata beware!!!




berita terkini:
16.09.09 (3pm)

mr chairman akan mengadakan meeting program.. khas utk anak-anak jati kelate

hari : hari raya ke 3
masa : 3 petang
tempat : umah mr boyo @ kubang kerian
menu : kambing gulai, roti jala, nasi beriani

jadi kepada semua geng yang dok kelate diharap dapat menghadirkan diri masa meeting ini...kalau tak habis la kena ngepek ko mr chairman kito...

Tuesday, September 8, 2009

Majlis Berbuka Puasa - Puteri Resort

Date : 05.09.2009

Agenda: Berbuka puasa

Vanue : Puteri Resort, Melaka

Participant : Beweng & Family, Boyo & Family, Wan Pit & Family, Muse & Gewe , Jaha kesoloan

Jom layan gambar...dan kereneh masing-masing....







Anak2 sapalah ni... hok comel sekali tepi tu anak beweng, hok dok tengah sweet macam pok dia tu anak wan pit, hok hujung rambut kerinting dan manis2 tu anak boyo -

masing2 dok tungu nak amik makanan kat buffet Puteri Resort, Melaka.... sempat lagi posing..... (bini sapolah tu enter frame sangat tu?...ekekekeke...) -
sesi perbincangan next program dan sesi "mampus" boyo sebab program hok dia buat tak jadi.... kita tunggu next program....organised by BOYO..... (boleh harap ko ni) -
tgk muka anak tahu doh sapa pok dia ni.... sian ko mak dia kena layan 2 2 anak...pok dia kalut dok hisap rokok luar.... -

kenapa termenung bangggg? teringatkan gewe yg kena tinggal kat plaza tol ke? (banyak jaha makan... boleh habis ko ni) -
kiddies session photography.... -
anak sapakah yang berada di belakang tu.....buat masa sekarang baby kat belakang tu the latest baby dalam geng loji....ader sapa2 berani nak tambah baby lagi? -
we re in Puteri Resort, Melaka..... -

5 jejaka hensemm.....boyo ngan wanpit hensem tang perut, jaha tang macho nyer....ise tang pipinya yang chubby n beweng seperti zaman muda2 dulu.maintain...
-

sekali sekala jupo...banyak benda nak cerita... dari buka puasa sampai lah pukul 9.30 mlm....banyak lagi hok tak habis cerita.......kita tungu next program ok.....

Monday, September 7, 2009

1st Reunion - A Famosa, Melaka

Date : 28.07.2008

Vanue : Bungalow A Famosa Resort Melaka

Participant : Beweng & Family, Boyo & Family, Wan Pit & Family, Jaha & Zaki

Jom layan gambar...dan kereneh masing-masing....

Hari pertama (lunch)
- dah lama tak jumpa...byk gilossss cerita nak dikongsi....tapi yg terkejut tengok fizikal masing-masing, semuanya berubah. Terutama boyo dan wan pit...perut boroiiiii tuuuu
-
Setelah lunch....ni lah aktiviti pertama...cari gula-gula dalam tepung..
-mengalahkan budak2 sekolah....penipu semua, tapi pemenangnya....bewenggg
- tapi yg solutenya ...semuanya sporting
-
xtvt ni pun tak kurang hebatnya..kalau si bapak2 bawak belon ni celah kangkang....nampak cam te**r nak jatuh jer..kahkahkah...pastu xtvt pijak belon orang sampai pecah lak...perghh...memang best....
-
hehehehe...xtvt kerjasama antara pasangan masing2...ni kiranya macam kena lakonkan tajuk filem....no sound only action......tapi kenapalah si wan pit tu berkelakuan gitu...cam tension sangat jer ni....
-
macam2 ada.....xtvt renang tu sepatutnya anak2 yang suka...tapi tgkkan gaya macam bapak2 lak lebih2...malam ader gak bbq...memang best semua seafood yg dibawa oleh wanpit...
-
kekekekkeke..bapuk mana ni? xtvt paling havoc sekali......semua wifey kena makeover hubby masing2 supaya jadi wanita paling cun dalam dunia..
beweng - tema gadis metropolitan
wan pit - tema pah bedah gi pasar
boyo - tema wanita melayu terakhir (ciittt)
pemenangnya...lu pk la sendiri...
-
sesi tukar2 hadiah....hadiah beweng boleh tu ader lagi atas speaker sub woofer sampai sekarang...
-masing2 dah ader anak pinak....masa ni semua sorang satu doh anak + sorang satu dalam perut mak masing2..kecuali jaha n zaki tak dok anak lagi...
-
kenangan untuk gambar bersama..........meriah oooo...



Perasmian Blog Ex Loji

Assalamualaikum......

Setelah perbincangan bersama-sama semasa majlis berbuka puasa di Puteri Resort, Melaka maka semua telah sebulat suara mencadangkan agar segala perkembangan atau pun aktiviti-aktiviti ex penghuni2 geng loji akan di muatkan di blog ini.....