I made this widget at MyFlashFetish.com.

Siapa calon next chairman?

Tuesday, September 8, 2009

Majlis Berbuka Puasa - Puteri Resort

Date : 05.09.2009

Agenda: Berbuka puasa

Vanue : Puteri Resort, Melaka

Participant : Beweng & Family, Boyo & Family, Wan Pit & Family, Muse & Gewe , Jaha kesoloan

Jom layan gambar...dan kereneh masing-masing....







Anak2 sapalah ni... hok comel sekali tepi tu anak beweng, hok dok tengah sweet macam pok dia tu anak wan pit, hok hujung rambut kerinting dan manis2 tu anak boyo -

masing2 dok tungu nak amik makanan kat buffet Puteri Resort, Melaka.... sempat lagi posing..... (bini sapolah tu enter frame sangat tu?...ekekekeke...) -
sesi perbincangan next program dan sesi "mampus" boyo sebab program hok dia buat tak jadi.... kita tunggu next program....organised by BOYO..... (boleh harap ko ni) -
tgk muka anak tahu doh sapa pok dia ni.... sian ko mak dia kena layan 2 2 anak...pok dia kalut dok hisap rokok luar.... -

kenapa termenung bangggg? teringatkan gewe yg kena tinggal kat plaza tol ke? (banyak jaha makan... boleh habis ko ni) -
kiddies session photography.... -
anak sapakah yang berada di belakang tu.....buat masa sekarang baby kat belakang tu the latest baby dalam geng loji....ader sapa2 berani nak tambah baby lagi? -
we re in Puteri Resort, Melaka..... -

5 jejaka hensemm.....boyo ngan wanpit hensem tang perut, jaha tang macho nyer....ise tang pipinya yang chubby n beweng seperti zaman muda2 dulu.maintain...
-

sekali sekala jupo...banyak benda nak cerita... dari buka puasa sampai lah pukul 9.30 mlm....banyak lagi hok tak habis cerita.......kita tungu next program ok.....

1 comment:

ibu damia a.k.a. ayu said...

have fun for this program.....terutama si cilik coz dapat jumpa teman2 sepermainan masa reunion tahun lepas.............