I made this widget at MyFlashFetish.com.

Siapa calon next chairman?

Monday, September 7, 2009

1st Reunion - A Famosa, Melaka

Date : 28.07.2008

Vanue : Bungalow A Famosa Resort Melaka

Participant : Beweng & Family, Boyo & Family, Wan Pit & Family, Jaha & Zaki

Jom layan gambar...dan kereneh masing-masing....

Hari pertama (lunch)
- dah lama tak jumpa...byk gilossss cerita nak dikongsi....tapi yg terkejut tengok fizikal masing-masing, semuanya berubah. Terutama boyo dan wan pit...perut boroiiiii tuuuu
-
Setelah lunch....ni lah aktiviti pertama...cari gula-gula dalam tepung..
-mengalahkan budak2 sekolah....penipu semua, tapi pemenangnya....bewenggg
- tapi yg solutenya ...semuanya sporting
-
xtvt ni pun tak kurang hebatnya..kalau si bapak2 bawak belon ni celah kangkang....nampak cam te**r nak jatuh jer..kahkahkah...pastu xtvt pijak belon orang sampai pecah lak...perghh...memang best....
-
hehehehe...xtvt kerjasama antara pasangan masing2...ni kiranya macam kena lakonkan tajuk filem....no sound only action......tapi kenapalah si wan pit tu berkelakuan gitu...cam tension sangat jer ni....
-
macam2 ada.....xtvt renang tu sepatutnya anak2 yang suka...tapi tgkkan gaya macam bapak2 lak lebih2...malam ader gak bbq...memang best semua seafood yg dibawa oleh wanpit...
-
kekekekkeke..bapuk mana ni? xtvt paling havoc sekali......semua wifey kena makeover hubby masing2 supaya jadi wanita paling cun dalam dunia..
beweng - tema gadis metropolitan
wan pit - tema pah bedah gi pasar
boyo - tema wanita melayu terakhir (ciittt)
pemenangnya...lu pk la sendiri...
-
sesi tukar2 hadiah....hadiah beweng boleh tu ader lagi atas speaker sub woofer sampai sekarang...
-masing2 dah ader anak pinak....masa ni semua sorang satu doh anak + sorang satu dalam perut mak masing2..kecuali jaha n zaki tak dok anak lagi...
-
kenangan untuk gambar bersama..........meriah oooo...



3 comments:

boyo said...

kawe dah survey duta sand beach resort still available. kawe cdg kita program stat 25 dec hingga 26dec. sila bg comment n cadangan la semua. klau boleh gak nak booking awal la.

boyo said...

utk puak2 kita hok ada di kelate kawe nk buat progres meeting raya ni. arap boleh hadir sambil raya la. detail adalah spt berikut:

agenda: progress meeting
masa: raya ke 3 (kul 3)
venue: teratak boyo di kubang kerian.

makanan: gulai kambing sekor n ayam(roti@nasi beriani)

beweng said...

wahai boyo...mung letaklah komen mung ni kat entry next program...kalau letak kat sini org tak baca...

pasal tarikh tu..kawe bereh sokmo...kalau boleh block siap2 la tempat tu..coz tarikh tu peak season takut full book aje..mung jugak yg susah nanti