I made this widget at MyFlashFetish.com.

Siapa calon next chairman?

Monday, September 7, 2009

Perasmian Blog Ex Loji

Assalamualaikum......

Setelah perbincangan bersama-sama semasa majlis berbuka puasa di Puteri Resort, Melaka maka semua telah sebulat suara mencadangkan agar segala perkembangan atau pun aktiviti-aktiviti ex penghuni2 geng loji akan di muatkan di blog ini.....

5 comments:

boyo said...

assalamualaikum semua ex-loji. ambo sungguh terharu dgn inisiatif beweng n ayu tokey blog ni coz susah payah siapkan platform utk xtvt geng loji.kalu boleh semua ex-loji gunakan sebaik mungkin utk kita update brita n cerita terkini puak kito. so lagi ambo nk pesan, program ambo bule 12 ni, tlg bui kerjasama, tlg jg nama baik kawe yg telah tercalar bule june baru ni ok.

boyo said...

luka masih trasa. aku akan pk cara nk igat kambing s.alam utk bule 12 ni

ibu damia a.k.a. ayu said...

hiks......sama2.....tapi sebenarnya huby kita yg bersungguh2 nak buat blog ni.....ayu cuma post entry dan tolong gitu2 jer....kalau boleh blog ni bukan just utk reunion jer...tapi sebarang perkembangan diri sendiri, bini dan anak2 diabadikan disini........barulah boleh merapatkan ukhwah...

boyo said...

ambo nak update ni takat ni kam n family and pelaka n family sudah stuju utk cr masa n join program ambo. takat ni la. arap set dia sungguh la, jgn manis d mulut saja la. hehe.

boyo said...

brita terkini. 14/9/09 matyi pel n fiqkios berminat utk join. makin ramai la arapnya, baru best nk buat aktiviti x factor. beware!!!