I made this widget at MyFlashFetish.com.

Siapa calon next chairman?

Thursday, October 1, 2009

Perlantikan AJK






tahu kah anda dimanakah ini???

-
-
inilah tempat perjumpaan kiter...pada 25/12/2009

-
-
DUTA SAND BEACH RESORT, KUANTAN


-
-
-
Pengumuman dari Mr Boyo:(copy & paste jer ni)

Ai disini ambo sebagai pemegang mohor reunion ex-logi cadang n nk lantik secara rasmi la ajk hok ambo harap la (org kanan program ni) utk melaksanakan tugas:

1) eweng n ayu: ajk aktiviti n hadiah(paling layak la,duo org ni arap prepare ganas n kreatif)
2) wanpit n bini: ajk makanan ( menu kawe akan list nnt,pengalaman di melaka makanan sedap,hehe)
3)pekan, jaha, muse n tune: pembantu ajk aktiviti
4)fiq n bini: ketua konvoi puak dr kelate
5)matyi n bini: ajk banner
6)kam: ????? ajk kehadiran(bw diri sendiri n bini)

kalu ada sebrg bantahan n komen sila oyk kawe la.

yang benar,

boyo


p/s: (pesanan drp modeator)

1) jika ada komen atau cadangan mengenai aktiviti, hadiah, makanan, dll boleh lah komen dibawah entry ini....senang nak rujuk...(jgn dok tabur berok kokse la....komen dalam entry ni jah)

2) macam mana dengan nama reunion ni???kawe cadangkan wujudkan 1 nama khas untuk reunion ni....kalu sesiapa ada cadangan bolehlah usulkan...senang nak letak dalam banner n baju..

3) sila conformkan kehadiran anda sebelum 7hb serta bilangan yg hadir...
contoh 1) beweng - 3 adult (sore lg bibik), 1 toddler (2y), 1 baby (8 bulan)

*senang weiiii nak pk aktvt gapo....



inilah tempat yang bakal kiter bertarung



3 comments:

ibu damia a.k.a. ayu said...

aikkk...mana adil mr chairman....org selalunya 1 tugas jer...ni sapa 2 tugas ni.....melampau ni.....

kalau boleh bahagi2 kan tugas dengan adill...

dan satu lagi kalau pasal xtvt tu selalunya pengerusi yg arrange kan.....coz itulah bahagian yg penting menunjukkan kekreatifan dan keberkesanan seorang chairman.....ala susah2 pas jer kat ana..

tapi kita still leh berbincang n bagi cadangan.....yg penting agenda xtvt tu kalau boleh kena chairman buat baru gempak n suprised...(kan awak suka "suprised: ni)

beweng said...

oiiiit...aku cadangkan kena ado nama program lah setiap kali buat event...baru senang nak rujuk...

p/s: boyo..mung ni agok2 lah nak wi tugas pun....macam aku jah yg jadi chairman pulok....idea mung ke bernahh....mu la jd ajk xtvt...

beweng said...

kepada semua geng yang boleh join this event sila bagi senarai penuh ahli keluarga anda...senang nak pikir aktiviti:

contoh:

beweng

2 dewasa (suami isteri)
1 dewasa (maid)
2 anak ( 2 years & 8 month)