I made this widget at MyFlashFetish.com.

Siapa calon next chairman?

Thursday, December 31, 2009

Duta Sands - laporan hari pertama



Sambungan Laporan

Hari Pertama – Aktiviti pertama ( 5 pm – 7pm)

Selepas semuanya mengisi ‘minyak’ masing2 maka aktivitipertama dijalankan…. Tapi seperti biasa terpaksa tunggu ‘couple istimewa’ yang selalu datang lewat….(cuba teka siapa tu??) jadi sementara mengisi masa tu….

Wife boyo (ana) & wife ewen (ayu) berkongsi cerita…mungkin mengutuk chairman yang selalu dtg lambat kot…hehhehe

Waaa…nampaknya bukan berdua sedang bergosip…rupa-rupanya wife kam (farah) dan wife jumali (izan) pun turut serta….mungkin ana & ayu bagi petua macam mana nak dapat anak cepat kot..hehhehe



Jeng..jeng…ini kam bersama anaknya..opsss anak wan pit la….sabar ye kam….ada 5 bulan lagi demo boleh join geng ‘otai’...benih dah nampak hasil ..cuma kena tabur baja selalu la



Akhirnya….sampai juga boyo walaupun lambat….masa ni boyo keluar bersama jumali untuk beli arang …itulah puncanya boyo lambat



Bincang apa tu???serius nampak…mungkin ana tengah bagi motivasi kat boyo …lain kali dtg tepat masa ye, nasib baik tak kena denda chicken dance….boyo pulak jawab….’nak dtg awal macam mana, dah masuk bilik tadi xxxxxxxxxx sepukul’ hehehhehehehe



Sesi taklimat dari pembantu ajk aktiviti, Ayu….kyusuk tu semua dengar…apalah yang dikelentong oleh Ayu tu….hehhehe



Apalah yang cuba wan pit buat lawak tu???ooooo dia buat bantahan sebab sebagai AJK makanan dia banyak kerja tu…sambil disokong oleh wife dia , Nurul. Tahniah diucapkan kepda wan pit dan nurul di atas kejayaan menyediakan makanan yang sedap2



Mr chairman , boyo, sedang memberi ucapan perasmian reunion kali ni…walaupun teruk ‘ dibelasah ‘ oleh AJK namum boyo masih boleh buat lawak dan cool lagi tu…btw…tahniah and credit diucapkan kepada boyo kerana berjaya mengadakan reunion kali ni dengan …opssss…dengan jayanya la…tahniah boyo



Jaha sedang memberi markah setelah aktiviti 1 selesai….tak ingatlah aktiviti apa ni??? Mungkin baling telor kot…tahniah diucapkan kepada Jaha kerana berjaya menjadi pengadil yang adil…walaupun terdapat banyak cubaan merasuah..hehehhe



Aktiviti untuk anak-anak pun ada jugak….mencari kasut ibu dan ayah…cuba tengok wan pit…menipu tu!!!....dan yang paling ketara cuba tengok bini boyo, ana siap pegang tangan anak tu….beweng pulak…tak pelah bagi kat org lain amik dulu ye…hehhehhe



Aktiviti seterusnya…mengisi air kedalam gelas menggunakan tangan…dalam game ni ada satu kejadian yang nak pecah perut…kam telah melakukan perkara yang pelik dan lawak semata-mata nak mengaburi mata pengadil…hehhehe

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz


Ok…itu sahaja laporan untuk aktiviti pada petang hari pertama…laporan seterusnya adalah BBQ dan aktiviti paling panas!!!tungguuuuu

No comments: