I made this widget at MyFlashFetish.com.

Siapa calon next chairman?

Wednesday, January 6, 2010

Laporan Hari Kedua - Dinner @ tanjung lumpur

Tanjong Lumpur??? itulah namanya....


kat kedai yang pertama....mencari-cari meja kosong...ramai sungguh manusia kat kedai ni..tapi kat kedai sebelah kosong la pulak



disebabka pelaris kat kedai ni kuat sangat...maka tunggu la jugak...tapi apabila tanya berapa lama order akan sampai....jawapannya paling cepat 2jam...mak aiii lama tu..maka berpindahlah ke kedai sebelah...




inilah rupanya kedai sebelah...tak lah se meriah kedai sebelah...tapi bedal aje lah




tak banyak sangat lauk pauk kat sini...just basic aje...ada siakap, pari, udang dan sotong aje




sementara menunggu makanan sampai...



walaupun tak ramai org ...tapi lambat jugak dan apabila makanan sampai....

1) nasi mentah
2) telor dadar tawar
3) Sup cair...tak rasa apa pun


dan yang paling kesian adalah mak mertua wan pit....dia tak makan pun nasi kerana takut sakit coz nasi mentah...


so the moral of story ialah:


1) sepatunya kalau kita datang ramai macam ni...salah seorang kena datang order dulu...dan kita dtg just makan sahaja...so tak yah la tunggu lama.
2) sepatutnya chairman memainkan peranan tapi.....hampehhhhh
3) ingatkan chairman dah survey nak makan kat mana coz...pada petangnya dia dah keluar dan balik lambat...so kita semua tak amik tau la...rupa-rupanya dia pergi mana ntah...
4) jadi banyaklah kecacatan yang timbul masa makan ni....bahagian ni kena amik perhatian lebih sikit utk next program...

dan baliknya sambung lagi dengan aktivti seterusnya iaitu bapak dipakaikan pampers!!!!tapi setelah tengok gambar kat camera repoter...gambar satu pun tak ada...so tak adalah laporan...

No comments: