I made this widget at MyFlashFetish.com.

Siapa calon next chairman?

Tuesday, January 5, 2010

Laporan hari ke2- aktiviti pagi

Setelah semuanya frust disebabkan beweng telah memenangi cabaran memancing....maka aktiviti pagi di sambut dingin oleh pencabar-pencabar iaitu wan pit, jaha, boyo dan muse...hahahahahaha...dan yang pasti beweng menang....

hahahhahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahha

Aktiviti seawal pagi adalah breakfast....dan seperti biasa yang datang lambat adalah boyo dan wan pit...jom layan gambar


suasana di cafe untuk sarapan pagi



sesi bergambar bersama pasangan masing-masing....cuba tengok pasangan baru kawin...malu-malu kucing tu...hehhehe



inilah keluarga ex-geng loji...



hehehe..cuba tengok siapa yang dah berubah???
beweng = masih mantain...hehhee..sorry dah aku yg tulis report..maka aku berhak kutuk semua..hahah

jumali = adussss baru kawin pun body dah naik
mat yie = pun sama body makin sihat tu
boyo = adusss yang ni...cuba tengok gaya dia...ala-ala model maskulin tu...tapi masalahnya bontot makin kembang tu...hahhaah
muse = hehehhe...anak tak ada lagi dah kembang ye..
jaha = demo masih mantain lagi...maklumlah masih single
wan pit = yang ni sama dgn boyo ni..hehhee

cuba perhatikan JUMALI + BOYO + WAN PIT....SAMA -SAMA G.E.M.O.K !!!



adusss....ni model majalah apa pulak ni???
dari kiri, ayu, nurul, bini mat yie (tak ingat la nama ), izan, ana, bini muse (pun sama x ingat nama), farah



fakta menarik mengenai anak-anak boyo, wan pit dan beweng...semuanya yang sulung dilahirkan pada tahun 2007 dan yang bongsu dilahirkan pada 2009...dan kesemuanya perempuan...


dari kiri: anak boyo, anak wan pit dan anak beweng



boyo dan wan pit....dua2 tak berubah...tapi apa yang nak difokuskan adalah ...

CUBA TENGOK BUMPER BOYO!!!!HEHHEHE....MAKIN MENGEMBANG TU...KALAH PEREMPUAN ANAK 2..HEHHEE


antara jurugambar yang di panggil... kam media dari majalah manggis...hehehe



siapa ni???


inilah mak mertua wan pit...
kenapa wan pit bawak mak mertua???
1) untuk menolong memasak....terima kasih makcik...nasik lemak dan rendang kerang tu sedap oooo...mungkin disebabkan nasi lemak ni kot yang wan pit berkenan kat anak mak cik..hehhee
2) supaya mak mertua dapat menjaga anak2nya...so senanglah dia nak main game....ingatkan boleh menang...tapi hampeh...kalah lagi...hahahhaha

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

akan bersambung dengan episod aktiviti sebelah pagi....tungguuuu

No comments: